Sistem Counting Penumpang Otomatis MRB kanggo bis HPC088

Katrangan singkat:


Detail Produk

Tag Produk

Akeh kita sistem ngetang penumpang yaiku produk sing dipatenake. Supaya ora plagiarisme, kita ora kakehan ngemot konten ing situs web kasebut. Sampeyan bisa ngubungi staf sales supaya bisa menehi katrangan lengkap babagansistem ngetang penumpang.

HPC088 sistem ngetang penumpang minangka produk ngetang penumpang sing presisi dhuwur (98% +) kanggo ngetung otomatis penumpang bis adhedhasar teknologi visi stereo teropong lan teknologi analisis video cerdas. Kamera teropong ingsistem ngetang penumpang dirancang kanthi desain rekayasa kaya manungsa nglumpukake informasi gerakan penumpang wektu nyata ing sawetara lawang, lan kanthi cepet ngetung data 3D saka target penumpang liwat prosesor gambar, kalebu dhuwure penumpang target \ jembaré pundhak, lan liya-liyane, sing ora cocog kanggo karakteristik manungsa Nyaring otomatis unsur target (kayata troli, barang, lan liya-liyane) bisa entuk deteksi presisi tinggi sing padha tanpa preduli yen ana ing srengenge utawa ing lingkungan sing surem.

IMG_20210118_110650

HPC088 sistem ngetang penumpang nduweni RS232, RS485, rong jinis antarmuka data, gampang banget kanggo antarmuka karo sistem pihak katelu kanggo nyadari interaksi data.

IMG_20210118_110713
IMG_20210118_110737_1

Kamera teropong ing sistem ngetang penumpang nganggo desain rekayasa mata manungsa, rong kamera CCD internal kanggo nglumpukake gambar 3D target, lan nglumpukake streaming video wektu nyata kanthi kecepatan 25 frame per detik. Ingsistem ngetang penumpangduwe fungsi anti-shake lan cocog banget kanggo digunakake ing lingkungan bis. Otomatis bisa cahya miturut lingkungan intensitas cahya suplemen inframerah bisa digunakake kanthi normal nalika awan utawa wengi.

Prosesor gambar saka sistem ngetang penumpang nduwe prosesor DSP khusus grafis kinerja tinggi internal, sing ngolah informasi streaming video saka rong kamera binokuler sacara real time miturut algoritma grafis sing wis ditemtokake, ngitung jumlah penumpang wektu nyata lan ing loro lawang bis, lan komunikasi karo pihak katelu liwat antarmuka RS232 lan RS485 Sistem nindakake pertukaran data.

Prosesor gambar bisa dibangun ing modul GGM (opsional), sing bisa mujudake posisi GPS bis lan transmisi data jaringan 3G \ 4G, mula sistem ngetang penumpang bisa mbentuk koleksi data lengkap, transmisi data, fungsi posisi kendaraan, lan panggunaan aplikasi kanthi cepet.

Ing sistem ngetang penumpang prosesor dipasang ing papan langit-langit bis sing didhelikake. Yen modul GGM digunakake, antena GPS \ GPRS kudu dilebokake ing posisi sing ditampa kanthi apik.

automatic-passenger-counting-system-05
automatic-passenger-counting-system-06
automatic-passenger-counting-system4

Video counter penumpang otomatis MRB

Kita duwe akeh jinis IR sistem ngetang penumpang, 2D, 3D, AI sistem ngetang penumpang, mesthi ana sing cocog karo sampeyan, hubungi kami, bakal menehi saran sing paling cocok sistem ngetang penumpang kanggo sampeyan sajrone 24 jam.

automatic-passenger-counting-system1
automatic-passenger-counting-system-02
automatic-passenger-counting-system3

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan