MRB Door wong counter HPC001

Katrangan singkat:


Detail Produk

Tag Produk

Iki gampang banget konter lawangmung nganggo batere. Akeh kita Konter lawang yaiku produk sing dipatenake. Supaya ora plagiarisme, kita ora kakehan ngemot konten ing situs web kasebut. Sampeyan bisa ngubungi staf sales supaya bisa menehi katrangan lengkap babagan konter lawang.

Jumlah arus penumpang saiki dadi pimpinan paling gedhe ing pasar. Ing pangaribawa lokasi geografis, lingkungan, lalu lintas lan faktor liyane, analisis lan statistik jumlah aliran penumpang bisa ditindakake kanthi ilmiah lan efektif, lan keputusan operasional ing kabeh pasar bisa digawe kanthi tepat wektu, sing wis dadi dandan. Peran penting model bisnis pasar, panggunaan metode ilmiah kanggo nglumpukake data aliran penumpang minangka cara kanggo nangkep kesempatan bisnis ing kabeh pasar.

door-counter-01

Counter lawang HPC001 minangka piranti ngetang kanggo ngetung aliran penumpang. Cilik, entheng, lan gampang dipasang banget. Iki uga nyedhiyakake manajemen data sing lengkap. Kanggo nyukupi macem-macem kabutuhane para pelanggan, dipasang lan digunakake ing supermarket, mall, lan kabeh pintu masuk toko. Dikembangake, HPC001 konter lawangbisa ngetung jumlah aliran penumpang kanthi gampang saben dina, sing trep kanggo menehi referensi sistematis marang para pedagang. Liwat pangowahan aliran penumpang, kabeh wilayah bisa disebarake kanthi cukup, sumber daya manungsa bisa diatur kanthi rasional, lan biaya operasional mal blanja lan supermarket bisa dikendhaleni. Kanthi mbandhingake aliran penumpang ing macem-macem periode, strategi pemasaran lan promosi bisa diatur, sing nambah minat supermarket. Cocog kanggo papan ritel, papan budaya lan olahraga, papan hiburan, papan umum lan papan liyane.

Fitur saka konter lawang HPC001

door-counters-01
door-counters

1. HPC001 konter lawang yaiku Kanthi rong basa operasi, Cina lan Inggris.
2. Layar LCD 1,15 inci.
3. Ing konter lawang batere bisa diganti saben nem wulan kanggo operasi, sing gampang lan gampang.
4. Setelan lan manajemen sing gampang, sing bisa dioperasikake kanthi tombol ing counter.

5. Ing konter lawang Mung kudu nindakake manajemen counter liwat Windows, ora dibutuhake piranti lunak tambahan.
6. Ukuran cilik (113 * 67 * 20 mm) lan bobot entheng 213 gram.
7. Lampu ing konter lawang tampilan bakal padhang nalika ana wong liwat.
8. Cepet bakal ditampilake ing layar yen batere kurang.
9. Cepet bakal katon ing layar yen sinyal wis ringkih.
10. Biasane dietung sajrone jarak 2,5 meter, nanging bisa ditingkat nganti 9 meter tanpa ana gangguan.
11. Ing konter lawang memori internal bisa nyimpen paling ora 500 jam rekaman.
12. Piranti plastik lan bingkai gabungan bisa dipilih sak karepe dhewe.
13. Ing konter lawang Data bisa diekstraksi miturut tanggal lan wektu.

door-counter-02
door-counters-03
door-counters2

Kita duwe akeh jinis IR konter lawang, 2D, 3D, AI konter wong lawang, mesthi ana sing cocog karo sampeyan, hubungi kami, bakal menehi saran sing paling cocok konter lawang kanggo sampeyan sajrone 24 jam.

MRB lawang wong counter video HPC005


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan