Sistem tag rega MRB ESL HL290

Katrangan singkat:


Detail Produk

Tag Produk

Amarga kita Rega rega ESLbeda banget karo produke wong liya, ora ninggalake kabeh informasi produk ing situs web supaya ora disalin. Hubungi staf sales lan bakal dikirim informasi lengkap.

Kepiye cara kerja tag ESL?

A lengkap Tag ESL sistem kasusun saka patang bagean: PC komputer utama, layar EPD, Tag ESL lan peralatan terminal genggem sing cerdas.

Tag ESL Pisanan, informasi komoditas ing basis data dienkode dening komputer host liwat Tag ESLpiranti lunak aplikasi, banjur rega lan informasi liyane sing kudu dianyari dikirim menyang exciter liwat Ethernet (utawa port komunikasi serial); exciter drive antena daur ulang kanggo mbukak Sinyal radio RF kanthi informasi data produk dikirim menyang kabeh toko.

ESL-price-tag-02

Ing Tag ESL sistem duwe rong fungsi komunikasi: point-to-point lan pangiriman grup, yaiku: komputer host bisa ngirim data menyang sing wis ditemtokake Tag ESL, utawa kabeh Tags ESL sekaligus Ngontrol. Tag ESL aKanthi sukses nggabungake rak ing program komputer, nyingkirake kahanan ngganti tag rega kanthi manual, lan entuk konsistensi rega ing antarane kas lan rak.
Saben Tag ESL nyimpen macem-macem informasi babagan produk sing cocog, lan salesperson bisa mriksa lan mriksa kanthi gampang kanthi nggunakake alat terminal genggem sing cerdas.

Napa Pilih rega rega ESL?

ESL-tag-03
ESL-tag-04

1. Rega rega ESL dipercaya banget
Otomatisasi operasi operasi, pemantauan otomatis lan mekanisme peringatan dini, kinerja tampilan kertas elektronik sing apik, transmisi data sing dienkripsi, umur batere luwih saka 5 taun

2.Rega rega ESL trep banget
Pangowahan rega siji-klik, upgrade piranti lunak sistem remot, mekanisme babak-robin otomatis ESL, resume otomatis sawise gagal listrik, instalasi sederhana lan gampang operasi
3. Rega rega ESL operasi fleksibel
Dhukungan konversi multi-layar, template tag rega khusus sing dipersonalisasi, ketemu macem-macem lingkungan basa, kompatibel karo macem-macem platform terminal, aksesoris sing sugih, adaptasi karo macem-macem skenario

ESL-tag-01
ESL-price-tag1

Ing aplikasi praktis: Rega rega ESLnduweni peran transmisi informasi lan operator interaksi ing toko, sesambungan karo konsumen, asisten toko, lan kantor pusat ing macem-macem dimensi kanggo nambah pengalaman konsumen, ngoptimalake alur kerja, lan mujudake manajemen operasi lan pemeliharaan terpusat. Toko uga bisa nyambung online lan offline liwatRega rega ESL, ngaktifake toko fisik kanggo ngasilake, nglumpukake, nganalisa lan ngoperasikake data prilaku konsumen, lan nyedhiyakake dhasar data kanggo pengecer supaya bisa entuk pemasaran sing luwih pas. Yen dibandhingake karo cara pemasaran tradisional kayata misahake online lan offline, cara siji, kontak terisolasi, sumber daya sing ora jelas, lan kesulitan nglacak efek pemasaran pungkasan, pemasaran presisi bisa ditindakake kanthi gampang liwat aplikasi gabungan layar bar rak lanRega rega ESL. Lan kabeh proses dilacak, kontrol wektu nyata, kanggo nggedhekake efek pemasaran.

ESL-price-tag-04
ESL-price-tag3
Ukurane 45mm (V) * 89mm (H) * 13.5mm (D)
Werna tampilan Ireng, putih, kuning
Bobot 44g
Resolusi 296 (H) × 128 (V)
Tampilan Tembung / Gambar
Suhu operasi 0 ~ 50
Suhu panyimpenan -10 ~ 60 ℃
Umur batere 5 taun

Kita duwe akeh Tag rega ESL kanggo sampeyan milih, mesthi ana sing cocog karo sampeyan! Saiki sampeyan bisa ninggalake informasi terkenal liwat kothak dialog ing pojok tengen ngisor, lan kita bakal ngubungi sampeyan sajrone 24 jam.

ESL-tag-02
ESL-tag8

Tag rega MRB ESL video HL290


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan