Seri counter HPC Pendhudhukan MRB

Katrangan singkat:


Detail Produk

Tag Produk

Akeh kita Konter pendhudhukanyaiku produk sing dipatenake. Supaya ora plagiarisme, kita ora kakehan ngemot konten ing situs web kasebut. Sampeyan bisa ngubungi staf sales supaya bisa menehi katrangan lengkap babagan Meja pendhudhukan.

Seri produk iki khusus kanggo loker pendhudhuk kontrol Pendhudhukan, yaiku nalika ngakoni yen ngluwihi regane sing ditemtokake, weker bakal dikirim kanggo nggayuh tujuan ngontrol aliran wong, kita duwe akeh model Konter pendhudhukan kanggo referensi sampeyan.

Occupancy-counting-sensor

Ing pungkasan 2014, kutha gedhe ing China ora duwe sistem kontrol Pendhudhukan sadurunge, sing nyebabake kedadeyan sing cukup gedhe. Tanggal 31 Desember, kutha iki ora ngatur kegiyatan malam taun anyar, nanging akeh wong sing isih lunga menyang kutha kasebut kanthi spontan. Papan sing apik banget ing kutha kasebut ditindakake kanggo malem taun anyar, nanging ora disangka-sangka nyebabake tragedi. Penyebab langsung tragedi kasebut yaiku aliran wong ing Bund gedhe banget. Amarga ora ana sistem kontrol Pendhudhukan, mula ora ana statistik sing pas kanggo nyebarake aliran masarakat. Dadi saiki ayo ngobrol babaganMeja pendhudhukan.

Occupancy-counting-sensor-1

Kepiye cara ngetung aliran wong sing akeh banget? Iki kudu ditindakake dening profesionalMeja pendhudhukan. Meja pendhudhukanminangka produk anyar adhedhasar teknologi inframerah, 2D, 3D, AI lan liyane. Wis ngetung sing luwih akurat lan ngirim data luwih stabil. Sing paling penting yaiku operasi terminal cerdas seluler, sing luwih trep lan luwih cepet.Sensor ngetung pendhudhukan nyathet jumlah wong sing mlaku ing kisaran kerja sing efektif, lan ngirim data menyang terminal seluler kanggo dianalisis liwat piranti lunak, lan data sing dianalisis uga bisa langsung diekspor kanggo ngasilake laporan.

occupancy-counter-01
occupancy-counter3

Sensor ngetung pendhudhukan uga bisa nggabungake data gedhe. Umume digunakake ing pusat perbelanjaan gedhe, ruang pameran, perpustakaan, bioskop, stasiun sepur, lan sawetara papan wisata lan papan umum liyane, amarga aliran masarakat ing papan kasebut akeh banget lan mbutuhake profesional.Sensor ngetung pendhudhukankanggo nglumpukake statistik. MRBSensor ngetung pendhudhukan bisa ngasilake data aliran wong kanggo wektu apa wae sing dibutuhake, lan bisa ngasilake grafik miturut jam, dina, minggu, wulan, lan taun, supaya bisa statistik kanthi akurat, nggabungake data, lan ndownload laporan ing terminal seluler. Kontrol browsing lan Pendhudhukan bisa ditindakake bebarengan. Nalika aliran wong ngluwihi nilai sing disetel, weker bakal dipicu

Occupancy-counting-sensor2
occupancy-counter-02

Video counter Pendhudhukan MRB

Kita duwe akeh jinis IR Meja pendhudhukan, 2D, 3D, AI Meja pendhudhukan, mesthi ana sing cocog karo sampeyan, hubungi kami, bakal menehi saran sing paling cocok Meja pendhudhukan kanggo sampeyan sajrone 24 jam.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan