Wong MRB ngetang kamera HPC008

Katrangan singkat:


Detail Produk

Tag Produk

Kamera ngetang Wong iki minangka produk bintang kita. Iki dipasang ing Bandara Internasional Pudong Shanghai. Uga diwawancarai dening Shanghai TV lan diarani teknologi ireng, iki video kanggo warta: 

Akeh kita Wong ngetung kamerayaiku produk sing dipatenake. Supaya ora plagiarisme, kita ora kakehan ngemot konten ing situs web kasebut. Sampeyan bisa ngubungi staf sales supaya bisa menehi katrangan lengkap babagan Wong ngetung kamera.

HPC008 Wong ngetung kamera mirip karo Hikvision Wong ngetung kamera, nanging MRB Wong ngetung kamera duwe kaluwihan sing beda karo Hikvision Wong ngetung kamera. Nggunakake sistem statistik aliran penumpang adhedhasar video kanggo nindakake analisis statistik sing akurat babagan data lalu lintas toko, sing bisa ngetung toko kanthi akurat. Informasi kayata jumlah wong sing mlebu lan metu ing saben lawang lan arah aliran wong duwe ciri adaptasi sing kuat, akurasi sing dhuwur lan biaya operasional sing murah. Analisis statistik aliran manajemen penumpang lan fungsi manajemen bisa nyedhiyakake puluhan laporan kanggo para pelanggan, lan Nggabungake karo sistem perangkat lunak pihak katelu kanggo nyedhiyakake dhukungan data ilmiah kanggo para pangambil keputusan. Beda karo HikvisionWong ngetung kamera, MRB Wong ngetung kameranduweni papat teknologi inti, yaiku teknologi pelacakan obyek, teknologi referensi lingkungan, teknologi deteksi manungsa, lan teknologi formasi lintasan. Liwat analisis data aliran penumpang ing lawang mlebu lan metu ing saben papan, iku alokasi sing cukup, Jadwal ilmiah lan jaminan keamanan nyedhiyakake dhasar sing bisa dipercaya. Jam kerja sing cukup bisa ditemtokake miturut lalu lintas pelanggan, lan jumlah wong bisa disetel ing kahanan khusus kanggo kerja sama karo hubungan alarm. MRB Wong ngetung kamera utamane kanggo mal blanja lan ritel Nyedhiyakake dhukungan layanan analisis kanggo toko rantai, atraksi umum, aula pameran, transportasi umum lan papan sing padhet.

People-counting-camera-09
People-counting-camera-10
People-counting-camera-11

Fungsi HPC008 Wong ngetung kamera
1. Dhata sing dipikolehi dening Wong ngetung kamera digabung karo sales, banjur tarif tuku bisa diitung.
2. Aliran penumpang rong arah dietung kanthi akurat, total aliran penumpang dietung, standar dipenuhi lan jarak sing luwih jembar.
3. Ngerti wektu nyata jumlah wong ing saben lantai koridor liwat HPC008 Wong ngetung kamera.
4. Owahi aliran penumpang internal toko lan aliran penumpang rata-rata.

People-counting-camera-06

5. Rata-rata wektu omah para pengunjung.
6. Data aliran penumpang sing diklumpukake dening HPC008 Wong ngetung kamera bakal ditambang kanthi jero, banjur data bakal dilebokake lan dianalisis.
7. Laporan data aliran penumpang sing sugih, jinis intuisi lan macem-macem.
8. Sawise nginstal HPC008 Wong ngetung kamera ing saben lokasi toko, sampeyan bisa ngetung Kapadhetan aliran penumpang ing toko, nganalisa data saka macem-macem sudhut, lan ngevaluasi tren aliran penumpang.
9. Cacahake jumlah wong sing terdampar ing papan kasebut.
10. Piranti lunak HPC008 Wong ngetung kamera bisa nindakake kontrol hunian.

People-counting-camera12
People-counting-camera-15
Proyek Parameter Peralatan Indikator Kinerja
Pasokan listrik DC1236V Fluktuasi voltase 15% diidini
Konsumsi daya 3.6W Konsumsi daya rata-rata
Sistem Bahasa Operasi Cina / Inggris / Spanyol
Antarmuka operasi Mode konfigurasi operasi C / S
Tingkat akurasi 95%
Antarmuka eksternal Antarmuka RS485 Tingkat baud khusus lan ID, jaringan multi mesin didhukung
Antarmuka RS232 Tingkat baud khusus
RJ45 Debugging piranti, transmisi protokol http
Output video PAL, sistem NTSC
Suhu operasi -35 ℃ ~70 Ing lingkungan sing apik ventilasi
Suhu panyimpenan -40 ~ 85 ℃ Ing lingkungan sing apik ventilasi
Rata-rata wektu bebas kegagalan MTBF Luwih saka 5.000 jam
Dhuwur instalasi 1,9 ~ 2.2m
Pencahayaan lingkungan  
0,001 lux (lingkungan peteng) ~ 100klux (sinar srengenge langsung njaba), ora perlu cahya ngisi, tingkat akurasi sing ora kena pengaruh ilum lingkungan.
 
Tingkat resistensi gempa bumi  
Nemu standar nasional QC / T 413 "Kondhisi teknis dhasar kanggo peralatan listrik otomotif"
 
Kompatibilitas elektromagnetik  
Nemu standar nasional QC / T 413 "Kondhisi teknis dhasar kanggo peralatan listrik otomotif"
 
Perlindhungan radiasi  
Ketemu EN 62471: 2008 "Keamanan foto-biologis lampu lan sistem lampu"
 
Gelar proteksi Ketemu IP43 (rampung bledug, mlebu anti-waterjet)
Disipasi panas Disipasi panas struktural pasif
Ukurane 178mm * 65mm * 58mm
People-counting-camera-01
People-counting-camera-02
People-counting-camera-03

Model

Dhuwur Instalasi

HPC008-2.1

2,6-2,7 M

HPC008-2.5

2.8--3.0 M

HPC008-2.8

2.9--3,2 M

HPC008-3.6

3.2--8.8 M

HPC008-4

3.9--4,4 M

HPC008-6

4.4-5.5 M

 

Dhuwur kritis, disaranake milih lensa gedhe

Pangandikan

Asil tes iki adhedhasar rata-rata 1,7M wong

 

Deteksi jembar sing efektif 2M

Wong MRB ngetung video kamera HPC008

Kita duwe macem-macem jinis Wong ngetung kamera, 2D, 3D, AI Wong ngetung kamera, mesthi ana sing cocog karo sampeyan, hubungi kami, bakal menehi saran sing paling cocok Wong ngetung kamera kanggo sampeyan sajrone 24 jam.

People-counting-camera7
People-counting-camera-08
People-counting-camera4
People-counting-camera-05

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan