MRB nirkabel Wong counter HPC005

Katrangan singkat:


Detail Produk

Tag Produk

Iki yaiku a counter wong nirkabel sing bisa ditularake tanpa WIFI, Akeh konter wong yaiku produk sing dipatenake. Supaya ora plagiarisme, kita ora kakehan ngemot konten ing situs web kasebut. Sampeyan bisa ngubungi staf sales kanggo ngirim informasi luwih lengkap babagan counter wong.

Ing jaman data amba, Wong counternggawe data luwih akurat lan nggawe bisnis luwih gampang. Inframerah wong counter cocog kanggo perpustakaan, stasiun rel kecepatan tinggi, toko ponsel, pasar bakat, aula bisnis telekomunikasi, kantor pamrentah, supermarket, rantai sandhangan, Ing bandara utama, museum ilmu pengetahuan lan teknologi lan papan liyane, beda karo sumbu wong counter, ing wong countersaka MRB mung setengah ukuran kertu kredit. Pancen trep banget kanggo nginstal, ngetung rong arah, kanthi cerdas mbedakake arah mlebu lan metu saka personel, lan instalasi ora mbutuhake kabel. Pintu deteksi maksimal 40 meter, transmisi data nirkabel, lan jarak transmisi nirkabel luwih dawa tinimbang router nirkabel.Wong counter nggunakake batere lithium-ion kanggo pasokan listrik, sing bisa bertahan udakara 2 taun, sing uga beda karo poros wong counter.

infrared-people-counter

Kauntungan produk saka counter MRB Inframerah

1. Rancangan saka wong countersederhana lan loma. Desain tampilan counter anyar luwih ringkes, instalasi sekrup, tempel dhukungan.
2. Umure batere luwih dawa, wong counter umure batere bisa nggayuh siji setengah taun, batere lithium kapasitas gedhe 3,6V, voltase 1,5-3.6V, nggunakake AA (No. 5), adaptasi luwih apik.
3. Tambah layar LCD ing counter wong infrared, data mlebu lan metu cetha kanthi cepet, lan sampeyan bisa ndeleng kanthi cetha.

People-counter-03

4. Panularan data saka wong counterwis stabil Data sing dikirim saka counter flow counter menyang panrima data kabeh data sing dienkripsi, sing ora ngganggu piranti liyane lan luwih aman.
5. Nyegah gangguan cahya menyang wong counter kanthi luwih efektif, lan ngatasi kesalahan ngetang sing disebabake amarga owah-owahan cahya sekitar.

infrared-people-counter-04

6. Data output wektu nyata liwat layar iklan LED ing counter wong infrared, lan data statistik bisa diproyeksikan menyang layar iklan LED liwat protokol nggunakake piranti lunak kanggo ngawasi wektu nyata.
7. MRB Wong counter Bisa nembus gelas supaya bisa digunakake kanthi normal tanpa gangguan saka lawang kaca lan windows
8. Sawise sinar infrared mlebu ing Wong counter diblokir dening wong utawa obyek luwih saka 5 detik, tampilan bakal nuduhake pola sing dicekal, lan lampu LED ing tengah RX bakal murup kanggo nuduhake yen ana alangan, lan data bakal dilaporake menyang panampa data. Uga bakal ana cathetan lan tips sing gegandhengan ing piranti lunakwong counter.
9. Marem macem-macem syarat sing disesuaikan, LOGO pelanggan bisa ditambahake ing wong counter awak utawa kothak hadiah.
10.MRB wong counter jarak sing luwih jembar: instalasi jarak adoh nganti 1-40 meter.
11. Iki wong counter bisa digunakake kanggo kontrol Pendhudhukan liwat piranti lunak

People-counter-01
infrared-people-counter3

Spesifikasi

Model HPC005
Umume  Wong counter
Pasokan Daya 1.5v / 3.6v batere AA utawa lithium kanggo sensor; Adaptor / USB didhukung kanggo DC
Bobot 400g
Ukuran 2,5 x 2.3 x 0,98 "
Suhu Operasi -10 ~ 40 ℃
Werna Putih, utawa Disesuaikan
Instalasi Kabeh jinis toko, perpustakaan, Museum, Rumah Sakit, Sekolah
Parameter
Saiki Operasi kanggo Panrima (RX) 180μA
Statis Negara Saiki kanggo Penerima (RX) 70μA
Saiki Operasi kanggo Transmitter (TX) 200μA
Saiki Statis kanggo Transmitter (TX) 80μA
Cara Deteksi Sinar Inframerah
Cara ngetung Ditembak lan Shade Langsung banjur Count
Periode Pemancar Data 5 Menit saka RX nganti DC - khusus; Sanalika - DC menyang piranti lunak
Frekuensi Transmisi RF 433MHz, Ndhelik
Cara Koneksi RX menyang DC kanthi RF Transmission, DC menyang komputer nganggo kabel USB; 
API Nggih
Piranti Lunak
Piranti lunak mandiri Kanggo nyimpen sinyal, ing ndhuwur windows 2003
Piranti lunak jaringan Kanggo toko chain, ing ndhuwur windows 2003 lan SQL2005 dilayani.
Instalasi
Dhuwur 1.2meter, adhep-adhepan
Jembar ≤20 meter
Cara tetep Sekrup utawa Stiker
Kisaran Sensor nganti DC ≤40 meter

Kita duwe akeh jinis IR wong counter, 2D, 3D, AI wong counter, mesthi ana sing cocog karo sampeyan, hubungi kami, bakal menehi saran sing paling cocok wong counter kanggo sampeyan sajrone 24 jam.

People-counter-02
infrared-people-counter2
People-counter-04
infrared-people-counter1

Video kontra Wong nirkabel HPC005


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan