Penumpang Penumpang / MDVR

  • MRB automatic passenger counter for bus HPC168

    Counter penumpang otomatis MRB kanggo bis HPC168

    HPC168 minangka sistem ngitung penumpang kanthi otomatis sing ditrapake kanggo Bis. Akeh counter penumpang sing produk paten. Supaya ora plagiarisme, kita ora kakehan ngemot konten ing situs web kasebut. Sampeyan bisa ngubungi staf sales kanggo ngirim informasi luwih lengkap babagan counter penumpang. Counter penumpang HPC168 duwe prosesor performa video khusus Huawei khusus internal, lan nggunakake model algoritma kedalaman dual-kamera utama sing dikembangake kanggo ndeteksi lintas bagean, dheweke ...
  • MRB Automatic Passenger Counting System for bus HPC088

    Sistem Counting Penumpang Otomatis MRB kanggo bis HPC088

    Akeh sistem ngetang penumpang minangka produk sing dipatenake. Supaya ora plagiarisme, kita ora kakehan ngemot konten ing situs web kasebut. Sampeyan bisa ngubungi staf sales kanggo ngirim informasi luwih lengkap babagan sistem pancacahan penumpang. Sistem ngetang penumpang HPC088 minangka produk ngetang penumpang sing presisi dhuwur (98% +) kanggo ngetung otomatis penumpang bis adhedhasar teknologi visi stereo teropong lan teknologi analisis video cerdas. Kamera teropong penumpang ...
  • MRB Mobile DVR for vehicle

    MRB Mobile DVR kanggo kendaraan

    DVD seluler kita duwe paten paten. Supaya ora disalin dening pabrikan liyane, kita mung menehi sawetara informasi ing situs web kasebut. Hubungi staf sales lan bakal menehi informasi luwih lengkap. Mobile dvr minangka jinis peralatan ngawasi rekaman video digital. Mobil dvr umume digunakake kanggo bis jarak adoh, bis kutha, sepur, rel ringan kereta bawah tanah lan transportasi umum liyane, kanggo keamanan publik, perlindungan kebakaran, manajemen penegak ukum ...
  • MRB Vehicle camera for mobile DVR

    Kamera MRB Vehicle kanggo DVR seluler

    Kendaraan cctv kita duwe paten paten. Supaya ora disalin dening pabrikan liyane, kita mung menehi sawetara informasi ing situs web kasebut. Hubungi staf sales lan bakal menehi informasi luwih lengkap. Fitur kamera cctv kendaraan: (MCD001 179 °) Sensor gambar definisi tinggi AHD, kualitas gambar definisi tinggi, resolusi efektif 1920 * 1080. Sudut nyata sing jembar: Diagonal 201, derajat horisontal 182 derajat, vertikal 126 derajat. Kendaraan cctv kamera Teori te ...