Wong Ngitung Kamera

  • MRB AI crowd counter HPC198

    Counter MRC AI akeh HPC198

    Iki minangka sistem pancacahan akeh sing nggunakake teknologi AI kanggo mindhai area sing akeh, Akeh penghitung Crowd minangka produk sing dipatenake. Supaya ora plagiarisme, kita ora kakehan ngemot konten ing situs web kasebut. Sampeyan bisa ngubungi staf sales kanggo ngirim informasi luwih lengkap babagan counter Crowd. Sistem etungan akeh HPC198 AI nggunakake algoritma visi AI sing utama, kanthi fungsi kalibrasi 3D, sing bisa ningkatake akurasi lan kacepetan ngetung, algoritma offline ing sisih ngarep AI internal ...
  • MRB AI Vehicle counting system HPC199

    Sistem ngitung Kendaraan MRB AI HPC199

      Counter HP Vehicle HPC199 yaiku kendaraan sing ngetung sing ngitung kendaraan sing mlebu lan metu. Uga bisa digunakake kanggo ngetung obyek liyane utawa digunakake kanggo ngetung. Akeh counter Kendaraan minangka produk sing dipatenake. Supaya ora plagiarisme, kita ora kakehan ngemot konten ing situs web kasebut. Sampeyan bisa ngubungi staf sales kanggo ngirim informasi luwih lengkap babagan counter Kendaraan. Counter HPC199 AI Vehicle duwe chip pangolahan AI internal, sing bisa ngrampungake target kanthi mandhiri ...
  • MRB head counting camera HPC010

    Kepala MRB ngetang kamera HPC010

    Akeh kamera ngetang kepala minangka produk sing dipatenake. Supaya ora plagiarisme, kita ora kakehan ngemot konten ing situs web kasebut. Sampeyan bisa ngubungi staf sales supaya bisa menehi katrangan lengkap babagan kamera ngetang kepala. Kamera ngetang kepala HPC010 nggunakake model algoritma ambane dual-kamera sing dikembangake kanthi otomatis kanggo ndeteksi salib, ketinggian lan lintasan gerakan target, saengga entuk data aliran penumpang real-time presisi tinggi, lan Huawei internal ...
  • MRB 3D People counting system HPC009

    MRB 3D Wong ngetung sistem HPC009

    Iki minangka counter 3D wong, sing minangka mesin 3D sing maju banget ing pasar, lan uga nyedhiyakake fungsi kontrol Pendhudhukan, Akeh sistem ngetung Wong minangka produk sing dipatenake. Supaya ora plagiarisme, kita ora kakehan ngemot konten ing situs web kasebut. Sampeyan bisa ngubungi staf sales supaya bisa menehi katrangan lengkap babagan sistem ngetang Wong. Sistem ngetang wong HPC009 nggunakake model algoritma jero kamera sing digawe dhewe kanggo ndeteksi kanthi dinamis ...
  • MRB people counting camera HPC008

    Wong MRB ngetang kamera HPC008

    Kamera ngetang Wong iki minangka produk bintang kita. Iki dipasang ing Bandara Internasional Pudong Shanghai. Uga diwawancarai dening Shanghai TV lan diarani teknologi ireng, iki video sing diwartakake: Akeh wong sing ngetung kamera minangka produk sing dipatenake. Supaya ora plagiarisme, kita ora kakehan ngemot konten ing situs web kasebut. Sampeyan bisa ngubungi staf sales supaya bisa menehi katrangan lengkap babagan kamera ngetang Wong. HPC008 Wong sing ngetung kamera padha karo ...