• MRB
  • MRB Retail1
  • MRB Retail eorkshop
  • MRB Retail factory

Babagan Kita

MRB Khusus ing bidang R&D, produksi lan pemasaran counter People, sistem ESL, sistem EAS lan produk liyane sing gegandhengan. Baris produk kasebut nyakup luwih saka 100 model kayata counter IR Bream People, counter 2D kamera wong, 3D 3D counter, sistem AI People count, Counter Counter, counter Passenger, label rak Elektronik kanthi ukuran sing beda-beda, macem-macem produk anti-shoplifting sing cerdas .. lsp.

Newsletter

Kanggo pitakon babagan produk utawa pricelist, wenehi email menyang kita lan kita bakal bisa kontak sajrone 24 jam.
Enquiry Kanggo Pricelist