• MRB
  • MRB Retail1
  • Eceran MRB
  • Pabrik Eceran MRB

BABAGAN AWAKE DHEWE

MRB Spesialisasi ing R&D, produksi lan pemasaran People counter, sistem ESL, sistem EAS lan produk liyane sing gegandhengan kanggo eceran.Lini produk kalebu luwih saka 100 model kayata IR bream wong counter, 2D kamera wong counter, 3D wong counter, AI People sistem ngetang, Vehicle Counter, penumpang counter, label beting elektronik karo macem-macem ukuran, produk anti-shoplifting pinter beda. lsp.

Newsletter

Kanggo pitakon babagan produk utawa dhaptar rega, tinggalake email sampeyan lan kita bakal hubungi sajrone 24 jam.
Pitakonan Kanggo Pricelist