Kontak

KONTAK KAMI

Yen sampeyan kepengin ndeleng barang sing ana ing ngisor iki sampeyan ndeleng dhaptar produk, wenehi kontak karo kita kanggo takon

Alamat: Kamar 818-820, bangunan B, St. NOAH, No. 1759, Jinshajiang Road, Distrik Putuo, Shanghai, China.

E-mail: paul@mrbretail.com 

Telp: + 86-21-52353905

Cellphone / wechat / whatsapp: 
+ 86-13361992985

Fax: + 86-21-52353906

Skype: sorot86

Ayo padha golek

Aja ragu-ragu takon apa-apa. Email kanthi langsungmrb@mrbretail.com utawa hubungi kita ing + 86-13361992985

Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita