Sistem ESL

  • MRB digital price tag HL154

    Tag rega digital MRB HL154

    Amarga tag rega digital beda banget karo produk wong liya, mula kita ora ninggalake kabeh informasi produk ing situs web supaya ora disalin. Hubungi staf sales lan bakal dikirim informasi lengkap. Tag rega digital minangka piranti tampilan elektronik kanthi fungsi interaksi informasi, umume digunakake ing ritel tradisional, ritel anyar, mode department store, obat-obatan lan kesehatan, budaya lan hiburan lan bidang liyane. Iki minangka teknologi elektronik ...
  • MRB Electronic shelf label system HL213

    Sistem label rak MRB Elektronik HL213

    Amarga label rak Elektronik beda banget karo produk wong liya, mula kita ora bakal ninggalake kabeh informasi produk ing situs web supaya ora disalin. Hubungi staf sales lan bakal dikirim informasi lengkap. Sistem label rak elektronik mlebu supermarket, ngilangi label kertas lawas sing wis suwe digunakake lan diganti nganggo tangan. Label rak elektronik bisa dikontrol adoh saka komputer kanggo ngganti rega, tanpa ...
  • MRB electronic price tag HL213F for frozen food

    Tag rega elektronik MRB HL213F kanggo panganan beku

    Amarga tag rega Elektronik beda banget karo produk wong liya, mula kita ora ninggalake kabeh informasi produk ing situs web supaya ora disalin. Hubungi staf sales lan bakal dikirim informasi lengkap. Tag rega Elektronik iki biasane digunakake kanggo panganan sing beku ing lingkungan sing adhem, biasane kita ujar label rega elektronik lan label rega elektronik, sejatine barang kasebut padha. Tag rega Elektronik minangka piranti tampilan elektronik kanthi informasi ...
  • MRB ESL price tag system HL290

    Sistem tag rega MRB ESL HL290

    Amarga rega rega ESL beda banget karo produke wong liya, mula kita ora ninggalake kabeh informasi produk ing situs web supaya ora disalin. Hubungi staf sales lan bakal dikirim informasi lengkap. Sistem tag ESL lengkap kasusun saka patang bagean: PC komputer utama, layar EPD, tag ESL lan peralatan terminal genggem sing cerdas. Tag ESL Kaping pisanan, informasi komoditas ing basis data dienkode dening komputer host liwat piranti lunak aplikasi tag ESL, lan ...
  • MRB e ink price tag HL420

    Tag rega MRB e ink HL420

    Biasane sing diarani tag rega tinta lan tag rega kertas sejatine produk sing padha, nanging diarani beda. Amarga tag rega tinta kita beda banget karo produk wong liya, mula kita ora ninggalake kabeh informasi produk ing situs web supaya ora disalin. Hubungi staf sales lan bakal dikirim informasi lengkap. Tag ESL 4,2 inci iki asring digunakake ing adegan kayata barang gedhe lan produk akuatik. Tag rega tinta saya akeh digunakake ing ...
  • MRB ESL label system HL750

    Sistem label MRB ESL HL750

    Amarga sistem label ESL beda banget karo produk wong liya, mula kita ora bakal ninggalake kabeh informasi produk ing situs web supaya ora disalin. Hubungi staf sales lan bakal dikirim informasi lengkap. Label ESL minangka panampa data nirkabel kanthi kode identifikasi. Dheweke bisa mulihake sinyal RF sing ditampa dadi sinyal digital sing valid lan ditampilake. Iki minangka piranti elektronik sing bisa dilebokake ing rak lan bisa ngganti label rega kertas tradisional. Tampilan ...
  • MRB ESL accessories

    Aksesoris MRB ESL

    Ing taun-taun pungkasan, ritel Tiongkok wis nuduhake tren: offline lan online wis wiwit gabung, lan pengecer offline tradisional wiwit ngembangake e-commerce lan platform seluler. Konsep ritel intelijen bisnis uga nduweni peranan penting. Label rak elektronik, barang anyar, wis mbaka sethithik mlebu ing publik. Saliyane label, label rak Elektronik uga kasusun saka macem-macem kurung, PDA, lan stasiun basis, kabeh kalebu aksesoris EAS ...
  • MRB ESL base station HLS01

    Stasiun pangkalan MRB ESL HLS01

    Kepiye hubungan naleni antara label rak Elektronik lan stasiun pangkalan ESL? Sepisanan instal stasiun basa ESL sing cerdas ing toko, banjur uripake label sing naleni ing latar mburi manajemen stasiun basa ESL. Sawise ikatan diuripake, label bakal diikat karo stasiun pangkalan ESL sing paling cedhak ing toko. Manajemen base station ESL Jumlah tag rega asline ora winates, nanging akeh rega sing dikelola dening base station ESL bakal mengaruhi ...