Sistem ngitung Kendaraan MRB AI HPC199

Katrangan singkat:


Detail Produk

Tag Produk

 

HPC199 AI Konter kendharaanyaiku kendaraan sing ngetung kendaraan sing mlebu lan metu. Uga bisa digunakake kanggo ngetung obyek liyane utawa digunakake kanggo ngetung. Akeh kitaKonter kendharaan yaiku produk sing dipatenake. Supaya ora plagiarisme, kita ora kakehan ngemot konten ing situs web kasebut. Sampeyan bisa ngubungi staf sales supaya bisa menehi katrangan lengkap babaganKonter kendharaan.

HPC199 AI Konter kendharaan nduweni chip pangolahan AI internal, sing bisa ngrampungake target pelacakan target, ngetung pangenalan, lan kontrol kanthi mandhiri. Bisa digunakake kanggo ngontrol anti-buntut, ngetang kendaraan, kontrol akeh banget, manajemen area lan skenario liyane. Uga bisa dilebokake karo perekam video hard disk DVR kanggo nyedhiyakake video definisi tinggi Produk ngetung multi-tujuan lan multi-fungsi kanthi fungsi ngawasi, HPC199 AIKonter kendharaan bisa digunakake ing Internet utawa mandiri, lan uga bisa nyedhiyani solusi kontrol keamanan cerdas kanggo pariwisata komersial, ritel, taman, bank, transportasi dalan lan industri liyane.

vehicle-counter

HPC199 AI Konter kendharaan nggabungake fungsi statistik lalu lintas, sing ora kena pengaruh karo sudut pandang visual.

Bidang tampilan maksimal bisa nganti 20 meter. Bisa nglacak 50 target sekaligus.

Ngetung kendaraan ditindakake miturut area sing disesuaikan lan arah ngetang target.

Mung siji HPC199 konter kendharaan bisa nyadari statistik kapisah saka kendaraan sing mlebu lan metu.

vehicle-counting-system-01

Cathetan Instalasi

vehicle-counting-system-02

 HPC199 AI Konter kendharaannganggo desain tahan banyu IP65, sing bisa ngetung kendaraan kanthi akurasi sing padha sanajan digunakake ing njobo. HPC199 AI Vecounter hicle ndhukung instalasi ing sembarang sudut, lan kemungkinan kena pengaruh ing cahya mburi, cahya mburi utawa suryo srengenge kurang banget. Kanthi otomatis bisa nyaring pengaruh bayangan target. Nggunakake sensor gambar sing sensitif banget sanajan ing wayah wengi kanthi cahya sekitar sing ringkih. Statistik ngetang kendaraan normal. Nalika HPC199 AIKonter kendharaan ora bisa ngenali target kanthi akurat ing sudut tartamtu, target sinau lan latihan bisa digunakake kanggo nambah conto target kanggo nambah tingkat pangenalan.

vehicle-counting-system-03
vehicle-counting-system4

Fungsi ngetang kendharaan HPC199

vehicle-counter-03

1. Manajemen pangguna jaringan, sinkronisasi wektu jaringan, dhukungan ngawasi wektu nyata.
2. Dhukungan nyuda gangguan 3D digital, gambar luwih jelas lan lancar.
3. 1 antarmuka RJ45, 1 antarmuka DC12V, 1 antarmuka kontak keras, 1 antarmuka RS485.
4. Dhukungan protokol ONVIF, protokol G28181 standar nasional.

5. Dhukungan deteksi aliran penumpang, deteksi aliran kendaraan, kontrol area dhukungan, aliran penumpang lan deteksi campuran aliran kendaraan.
6. Dhukungan fungsi urip maneh kanthi otomatis sawise gagal listrik / gagal sing ora dikarepake.
7. Dhukungan karakter superposisi, posisi superposisi sing bisa disetel lan tampilan warna mbalikke kanthi otomatis.
8. Desain kelas industri, struktur sederhana, presisi tinggi lan stabilitas sing kuat.
9. Dhukungan ganti filter kanthi otomatis kanggo ngawasi awan lan wengi, dhukungan ngawasi ponsel; Pasokan listrik POE (opsional).
10. Ndhukung gerakan layar / oklusi layar, 4 area deteksi lan 4 area oklusi bisa disetel.
11. Pangguna bisa milih stream kode lan nyetel tingkat pigura, résolusi, lan kualitas video.

vehicle-counter1
vehicle-counter-02

 Konter kendharaan

HPC19950

HPC19980

HPC199160

HPC199250

lensa kamera

5.0mm

8.0mm

16mm

25mm

Deteksi jarak

5-15m

8-25m

10-35m

15-50m

Mode pasokan listrik

Adaptor daya DC12V

Konsumsi daya

5W

prosesor

Binuklear ARM korteks A53 1.5GHz 32KBI-cache

sensor gambar

SONY IMX, 1 / 1.8 "CMOS Scan Progresif

Pencahayaan minimal

0,1 Lux (Lingkungan lampu ing wayah wengi)

Tingkat pigura

10-30 bingkai / detik

ngatasi kekuwatan

Aliran utama 3840 × 2160 Sub stream 1280 × 720

Standar gambar

H265 / H264 / MJPEG

Protokol

Onvif / http / modbus / RS485

Klasifikasi atribut kendharaan

Bis / truk / mobil / motor (becak) / sepeda

Manajemen piranti lunak web

dhukungan

Laporan lokal

dhukungan

Panyimpenan data

256M

Mode antarmuka

Port jaringan, 485 port

Tingkat proteksi

IP65

ukuran

185mm * 85mm * 90mm

suhu

-30 ~ 55 ℃

asor

45 ~ 95%

Video kontra kendaraan HPC199 AI kanggo ngetang kendaraan

Kita duwe akeh jinis IR Konter kendharaan, 2D, 3D, AI Konter kendharaan, mesthi ana sing cocog karo sampeyan, hubungi kami, bakal menehi saran sing paling cocok Konter kendharaan kanggo sampeyan sajrone 24 jam.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan