Aksesoris MRB ESL

Katrangan singkat:


Detail Produk

Tag Produk

Ing taun-taun pungkasan, ritel Tiongkok wis nuduhake tren: offline lan online wis wiwit gabung, lan pengecer offline tradisional wiwit ngembangake e-commerce lan platform seluler. Konsep ritel intelijen bisnis uga nduweni peranan penting. Label rak elektronik, barang anyar, wis mbaka sethithik mlebu ing publik.
Saliyane label, label rak Elektronik uga kasusun saka macem-macem kurung, PDA, lan base station, kabeh kalebu aksesoris EAS.

ESL-accessories-02
ESL-accessories-03
ESL-accessories-01
ESL-Label

Video aksesoris ESL


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan