Meja sikil MRB wifi HPC015S

Katrangan singkat:


Detail Produk

Tag Produk

Akeh kita counter kakiyaiku produk sing dipatenake. Supaya ora plagiarisme, kita ora kakehan ngemot konten ing situs web kasebut. Sampeyan bisa ngubungi staf sales supaya bisa menehi katrangan lengkap babagan counter kaki.

Kita nggunakake iki counter kakisensor kanggo nyediakake solusi ngetang jejak sing dipasang kanthi cepet, efisien lan efisien kanggo akeh perpustakaan, museum, papan sing apik, toko rantai, supermarket, lan papan liya ing omah lan ing luar negeri. Ikicounter kaki uga bisa digunakake kanggo ngontrol hunian otomatis.

footfall-sensor

HPC015S counter kaki minangka counter aliran penumpang sing nganggo transmisi WIFI sing ultra-cilik, bertenaga batere. Mung siji set peralatan sing bisa memenuhi syarat pelanggan. Layar cetha lan dianyari kanthi nyata. Ora dibutuhake biaya liyane. Sampeyan bisa milih mode jaringan utawa mode Dhewe.

footfall-counting-sensor
footfall-counting-sensor-03

Nalika mesin pancacahan sikil nggunakake mode jaringan, ing counter kakinyedhiyakake hotspot jaringan WIFI-AP lan layanan WEB internal. Sawise nyambungake lan log in kanthi ijin liwat telpon pinter (Android, IOS), gunakake kaca WEB kanggo nyetel parameter terminal ngetung aliran penumpang Utawa browsing data, server ngringkes lan menehi macem-macem laporan analisis, dock karo sistem pihak katelu utawa ekstensi fungsi.

Sensor Footfall bisa nyimpen rekor aliran penumpang miturut periode sing ditemtokake, lan ngunggah rekor aliran penumpang menyang server sing ditunjuk kanthi rutin miturut periode sing ditemtokake.

Meja sikil uga nyedhiyakake dhukungan teknis lengkap kanggo mbantu pembangunan sekunder, panggilan antarmuka API lan pangembangan sekunder, kanthi lengkap mesin pancacahan sikilprotokol komunikasi lan dhukungan teknis sing gegandhengan, lan macem-macem cara docking data. Platform kasebut nggunakake server profesional kanggo nyedhiyakake Pengalaman aplikasi sing lancar lan nyaman, server backup data independen kanggo njamin integritas data.

Ukurane 75x50x23mm
Werna Ireng utawa putih
Sambungan Dhukungan modul Wifi nirkabel
Jembar deteksi 1-20 meter
Batere nganti 1,5 taun (batere standar internasional)
Piranti Lunak Kasedhiya
Cara mriksa Data Mobile utawa PC

Napa milih counter kaki MRB?

1. Miturut pangowahan data aliran penumpang sing diwilang dening counter kaki, wilayah khusus lan periode khusus bisa diadili, lan manajemen properti, pangopènan, lan keamanan bisa dijadwal kanthi efektif kanggo ngindhari kerugian properti sing ora perlu.
2. Aliran penumpang ing wilayah utama sing diwilang dening fsensor ootfall nyedhiyakake basis ilmiah kanggo tata letak terintegrasi ing kabeh wilayah.
3. Liwat statistik lan bandhingane aliran penumpang ing macem-macem periode, sacara ilmiah evaluasi rasionalitas strategi operasi pemasaran promosi.

footfall-counter-01
footfall-sensor-01

4. Kanthi nganalisis dhata ing counter kaki, kanthi objektif nemtokake level rega sewa toko counter.
5. Miturut jumlah penumpang sing macet ing wilayah kasebut, sumber daya manungsa bisa diatur kanthi cukup kanggo ngontrol biaya.
6. Nyedhiyakake basis ilmiah kanggo ngoptimalake anggaran pariwara lan promosi liwat statistik aliran penumpang.
7. Liwat sensor sikil, daya mbuwang rata-rata aliran penumpang bisa diitung kanggo nyedhiyani referensi kanggo posisi produk.
8. Liwat mesin pancacahan sikil, jam kerja bisa disetel kanthi cukup lan rugi bisa dikurangi.

Kepiye cara kerja counter counter?

Prinsip ngetang: teknologi pemisahan, radiasi inframerah.
Cara upload data: upload data menyang server cloud liwat WIFI nirkabel.
Tampilan data: OLED tampilan layar gedhe tampilan real-time entri lan data metu dina.
Jembar deteksi: njero ruangan 1-20 meter, ruangan 1-16 meter.

footfall-counting-sensor-01

Cara ngetung: jumlah aliran penumpang sing metu lan bisa dietung kanthi kapisah.
Cara ndeleng data: ketik URL ing ponsel utawa PC kanggo ngetik kaca web, log menyang jeneng akun lan sandhi kanggo dideleng, lan sampeyan bisa ngakses data kanthi macem-macem wektu kanggo ndeleng.
Cara instalasi: ndandani pemancar inframerah lan panrima inframerah ing dhuwur sing padha ing loro-lorone saluran, supaya ora ana alangan ing tengah, lan dhuwure instalasi antara 1,2-1,4 meter.
Mode pasokan listrik: pasokan listrik USD, catu daya baterai lithium sing bisa diisi ulang (bisa digunakake udakara 3 wulan sawise dikenani biaya).
Data piranti ing macem-macem toko bisa dideleng ing akun sing padha, dikelola kanthi bebarengan, lan bisa mbandhingake data.
Kontrol pendhudhukan bisa disetel dening counter kaki piranti lunak

footfall-sensor-03
footfall-counting-sensor2
footfall-counter4
footfall-sensor-04

Video counter HPC015S Footfall

Kita duwe akeh jinis IR counter kaki, 2D, 3D, AI counter kaki, mesthi ana sing cocog karo sampeyan, hubungi kami, bakal menehi saran sing paling cocok counter kaki kanggo sampeyan sajrone 24 jam.

footfall-counter2
footfall-sensor-02
footfall-sensor-05
footfall-counter3

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan