Sistem Counting Wong

  • MRB automatic passenger counter for bus HPC168

    Counter penumpang otomatis MRB kanggo bis HPC168

    HPC168 minangka sistem ngitung penumpang kanthi otomatis sing ditrapake kanggo Bis. Akeh counter penumpang sing produk paten. Supaya ora plagiarisme, kita ora kakehan ngemot konten ing situs web kasebut. Sampeyan bisa ngubungi staf sales kanggo ngirim informasi luwih lengkap babagan counter penumpang. Counter penumpang HPC168 duwe prosesor performa video khusus Huawei khusus internal, lan nggunakake model algoritma kedalaman dual-kamera utama sing dikembangake kanggo ndeteksi lintas bagean, dheweke ...
  • MRB Automatic Passenger Counting System for bus HPC088

    Sistem Counting Penumpang Otomatis MRB kanggo bis HPC088

    Akeh sistem ngetang penumpang minangka produk sing dipatenake. Supaya ora plagiarisme, kita ora kakehan ngemot konten ing situs web kasebut. Sampeyan bisa ngubungi staf sales kanggo ngirim informasi luwih lengkap babagan sistem pancacahan penumpang. Sistem ngetang penumpang HPC088 minangka produk ngetang penumpang sing presisi dhuwur (98% +) kanggo ngetung otomatis penumpang bis adhedhasar teknologi visi stereo teropong lan teknologi analisis video cerdas. Kamera teropong penumpang ...
  • MRB Mobile DVR for vehicle

    MRB Mobile DVR kanggo kendaraan

    DVD seluler kita duwe paten paten. Supaya ora disalin dening pabrikan liyane, kita mung menehi sawetara informasi ing situs web kasebut. Hubungi staf sales lan bakal menehi informasi luwih lengkap. Mobile dvr minangka jinis peralatan ngawasi rekaman video digital. Mobil dvr umume digunakake kanggo bis jarak adoh, bis kutha, sepur, rel ringan kereta bawah tanah lan transportasi umum liyane, kanggo keamanan publik, perlindungan kebakaran, manajemen penegak ukum ...
  • MRB Vehicle camera for mobile DVR

    Kamera MRB Vehicle kanggo DVR seluler

    Kendaraan cctv kita duwe paten paten. Supaya ora disalin dening pabrikan liyane, kita mung menehi sawetara informasi ing situs web kasebut. Hubungi staf sales lan bakal menehi informasi luwih lengkap. Fitur kamera cctv kendaraan: (MCD001 179 °) Sensor gambar definisi tinggi AHD, kualitas gambar definisi tinggi, resolusi efektif 1920 * 1080. Sudut nyata sing jembar: Diagonal 201, derajat horisontal 182 derajat, vertikal 126 derajat. Kendaraan cctv kamera Teori te ...
  • MRB automatic people counter HPC005S

    Wong otomatis MRB ngatasi HPC005S

    Sensor counter wong MRB HPC005S (versi upload langsung) Ora kaya HPC005, counter wong otomatis HPC005S bisa mindhah data menyang cloud tanpa PC. Iki minangka counter wong otomatis nirkabel sing bisa ditularake tanpa WIFI, Akeh counter wong otomatis kita minangka produk sing dipatenake. Supaya ora plagiarisme, kita ora kakehan ngemot konten ing situs web kasebut. Sampeyan bisa ngubungi staf sales supaya bisa menehi katrangan lengkap babagan counter wong otomatis. Ing ...
  • MRB Door people counter HPC001

    MRB Door wong counter HPC001

    Iki counter lawang sing gampang banget mung nganggo batere. Akeh konter Door minangka produk sing dipatenake. Supaya ora plagiarisme, kita ora kakehan ngemot konten ing situs web kasebut. Sampeyan bisa ngubungi staf sales kanggo ngirim informasi luwih lengkap babagan konter lawang. Jumlah arus penumpang saiki dadi pimpinan paling gedhe ing pasar. Miturut pengaruh lokasi geografis, lingkungan, lalu lintas lan faktor liyane, analisis lan statistik nomer passeng ...
  • MRB retail traffic counter for retail people counting HPC002

    Counter lalu lintas ritel MRB kanggo wong ritel sing ngetung HPC002

    Iki minangka counter lalu lintas ritel sing bisa didukung nganggo batere lan tenaga. Akeh counter lalu lintas ritel minangka produk sing dipatenake. Supaya ora plagiarisme, kita ora kakehan ngemot konten ing situs web kasebut. Sampeyan bisa ngubungi staf sales kanggo ngirim informasi luwih lengkap babagan counter lalu lintas ritel. Jumlah aliran penumpang minangka indikator utama operasi toko ing pasar. Ing operasi saben dina, kita bisa langsung ngadili kualitas operasi toko ing pasar ...
  • MRB USB human counting machine for retail HPC015U

    Mesin ngetung manungsa MRB USB kanggo HPC015U ritel

    Iki mesin ngetung manungsa sing murah lan praktis. Akeh sensor ngetung manungsa minangka produk sing dipatenake. Supaya ora plagiarisme, kita ora kakehan ngemot konten ing situs web kasebut. Sampeyan bisa ngubungi staf sales kanggo ngirim informasi luwih lengkap babagan sensor ngetung manungsa. Biaya instalasi sensor ngetung manungsa HPC015U murah banget, tanpa ana konstruksi, instalasi cepet, lan cocog banget kanggo markas mode rantai skala gedhe kanggo nindakake ...
  • MRB wifi footfall counter HPC015S

    Meja sikil MRB wifi HPC015S

    Akeh counter sikil kita minangka produk sing dipatenake. Supaya ora plagiarisme, kita ora kakehan ngemot konten ing situs web kasebut. Sampeyan bisa ngubungi staf sales supaya bisa menehi katrangan luwih lengkap babagan counter sikil. Kita nggunakake sensor counter sikil iki kanggo nyedhiyakake solusi ngetang jejak sing cepet, efisien lan efisien kanggo akeh perpustakaan, museum, papan sing apik, toko rantai, supermarket, lan papan liya ing omah lan ing luar negeri. Meja sikil iki uga bisa digunakake kanggo ...
  • MRB wireless digital people counter HPC005U

    Wong digital nirkabel MRB ngatasi HPC005U

    Iki minangka counter digital nirkabel sederhana sing bisa ngekspor data liwat USB, Akeh counter digital wong sing produk paten. Supaya ora plagiarisme, kita ora kakehan ngemot konten ing situs web kasebut. Sampeyan bisa ngubungi staf sales kanggo ngirim informasi luwih lengkap babagan konter wong digital. Manajemen ilmiah pasar modern gumantung karo data sing bisa digunakake. Data sing akurat ngidini para pelaku ngerti informasi lan data sing akurat kaping pisanan, lan bisa nggawe ...
  • MRB wireless People counter HPC005

    MRB nirkabel Wong counter HPC005

    Iki minangka counter wong nirkabel sing bisa ditularake tanpa WIFI, Akeh counter wong sing produk paten. Supaya ora plagiarisme, kita ora kakehan ngemot konten ing situs web kasebut. Sampeyan bisa ngubungi staf sales kanggo ngirim informasi luwih lengkap babagan counter wong. Ing jaman data amba, counter People nggawe data luwih akurat lan nggawe bisnis luwih gampang. Counter inframerah cocok kanggo perpustakaan, stasiun sepur kecepatan tinggi, toko ponsel, tandha bakat ...
  • MRB AI crowd counter HPC198

    Counter MRC AI akeh HPC198

    Iki minangka sistem pancacahan akeh sing nggunakake teknologi AI kanggo mindhai area sing akeh, Akeh penghitung Crowd minangka produk sing dipatenake. Supaya ora plagiarisme, kita ora kakehan ngemot konten ing situs web kasebut. Sampeyan bisa ngubungi staf sales kanggo ngirim informasi luwih lengkap babagan counter Crowd. Sistem etungan akeh HPC198 AI nggunakake algoritma visi AI sing utama, kanthi fungsi kalibrasi 3D, sing bisa ningkatake akurasi lan kacepetan ngetung, algoritma offline ing sisih ngarep AI internal ...