Produk

  • MRB digital price tag HL154

    Tag rega digital MRB HL154

    Amarga tag rega digital beda banget karo produk wong liya, mula kita ora ninggalake kabeh informasi produk ing situs web supaya ora disalin. Hubungi staf sales lan bakal dikirim informasi lengkap. Tag rega digital minangka piranti tampilan elektronik kanthi fungsi interaksi informasi, umume digunakake ing ritel tradisional, ritel anyar, mode department store, obat-obatan lan kesehatan, budaya lan hiburan lan bidang liyane. Iki minangka teknologi elektronik ...
  • MRB Electronic shelf label system HL213

    Sistem label rak MRB Elektronik HL213

    Amarga label rak Elektronik beda banget karo produk wong liya, mula kita ora bakal ninggalake kabeh informasi produk ing situs web supaya ora disalin. Hubungi staf sales lan bakal dikirim informasi lengkap. Sistem label rak elektronik mlebu supermarket, ngilangi label kertas lawas sing wis suwe digunakake lan diganti nganggo tangan. Label rak elektronik bisa dikontrol adoh saka komputer kanggo ngganti rega, tanpa ...
  • MRB electronic price tag HL213F for frozen food

    Tag rega elektronik MRB HL213F kanggo panganan beku

    Amarga tag rega Elektronik beda banget karo produk wong liya, mula kita ora ninggalake kabeh informasi produk ing situs web supaya ora disalin. Hubungi staf sales lan bakal dikirim informasi lengkap. Tag rega Elektronik iki biasane digunakake kanggo panganan sing beku ing lingkungan sing adhem, biasane kita ujar label rega elektronik lan label rega elektronik, sejatine barang kasebut padha. Tag rega Elektronik minangka piranti tampilan elektronik kanthi informasi ...
  • MRB ESL price tag system HL290

    Sistem tag rega MRB ESL HL290

    Amarga rega rega ESL beda banget karo produke wong liya, mula kita ora ninggalake kabeh informasi produk ing situs web supaya ora disalin. Hubungi staf sales lan bakal dikirim informasi lengkap. Sistem tag ESL lengkap kasusun saka patang bagean: PC komputer utama, layar EPD, tag ESL lan peralatan terminal genggem sing cerdas. Tag ESL Kaping pisanan, informasi komoditas ing basis data dienkode dening komputer host liwat piranti lunak aplikasi tag ESL, lan ...
  • MRB e ink price tag HL420

    Tag rega MRB e ink HL420

    Biasane sing diarani tag rega tinta lan tag rega kertas sejatine produk sing padha, nanging diarani beda. Amarga tag rega tinta kita beda banget karo produk wong liya, mula kita ora ninggalake kabeh informasi produk ing situs web supaya ora disalin. Hubungi staf sales lan bakal dikirim informasi lengkap. Tag ESL 4,2 inci iki asring digunakake ing adegan kayata barang gedhe lan produk akuatik. Tag rega tinta saya akeh digunakake ing ...
  • MRB ESL label system HL750

    Sistem label MRB ESL HL750

    Amarga sistem label ESL beda banget karo produk wong liya, mula kita ora bakal ninggalake kabeh informasi produk ing situs web supaya ora disalin. Hubungi staf sales lan bakal dikirim informasi lengkap. Label ESL minangka panampa data nirkabel kanthi kode identifikasi. Dheweke bisa mulihake sinyal RF sing ditampa dadi sinyal digital sing valid lan ditampilake. Iki minangka piranti elektronik sing bisa dilebokake ing rak lan bisa ngganti label rega kertas tradisional. Tampilan ...
  • MRB automatic passenger counter for bus HPC168

    Counter penumpang otomatis MRB kanggo bis HPC168

    HPC168 minangka sistem ngitung penumpang kanthi otomatis sing ditrapake kanggo Bis. Akeh counter penumpang sing produk paten. Supaya ora plagiarisme, kita ora kakehan ngemot konten ing situs web kasebut. Sampeyan bisa ngubungi staf sales kanggo ngirim informasi luwih lengkap babagan counter penumpang. Counter penumpang HPC168 duwe prosesor performa video khusus Huawei khusus internal, lan nggunakake model algoritma kedalaman dual-kamera utama sing dikembangake kanggo ndeteksi lintas bagean, dheweke ...
  • MRB Automatic Passenger Counting System for bus HPC088

    Sistem Counting Penumpang Otomatis MRB kanggo bis HPC088

    Akeh sistem ngetang penumpang minangka produk sing dipatenake. Supaya ora plagiarisme, kita ora kakehan ngemot konten ing situs web kasebut. Sampeyan bisa ngubungi staf sales kanggo ngirim informasi luwih lengkap babagan sistem pancacahan penumpang. Sistem ngetang penumpang HPC088 minangka produk ngetang penumpang sing presisi dhuwur (98% +) kanggo ngetung otomatis penumpang bis adhedhasar teknologi visi stereo teropong lan teknologi analisis video cerdas. Kamera teropong penumpang ...
  • MRB Mobile DVR for vehicle

    MRB Mobile DVR kanggo kendaraan

    DVD seluler kita duwe paten paten. Supaya ora disalin dening pabrikan liyane, kita mung menehi sawetara informasi ing situs web kasebut. Hubungi staf sales lan bakal menehi informasi luwih lengkap. Mobile dvr minangka jinis peralatan ngawasi rekaman video digital. Mobil dvr umume digunakake kanggo bis jarak adoh, bis kutha, sepur, rel ringan kereta bawah tanah lan transportasi umum liyane, kanggo keamanan publik, perlindungan kebakaran, manajemen penegak ukum ...
  • MRB Vehicle camera for mobile DVR

    Kamera MRB Vehicle kanggo DVR seluler

    Kendaraan cctv kita duwe paten paten. Supaya ora disalin dening pabrikan liyane, kita mung menehi sawetara informasi ing situs web kasebut. Hubungi staf sales lan bakal menehi informasi luwih lengkap. Fitur kamera cctv kendaraan: (MCD001 179 °) Sensor gambar definisi tinggi AHD, kualitas gambar definisi tinggi, resolusi efektif 1920 * 1080. Sudut nyata sing jembar: Diagonal 201, derajat horisontal 182 derajat, vertikal 126 derajat. Kendaraan cctv kamera Teori te ...
  • MRB automatic people counter HPC005S

    Wong otomatis MRB ngatasi HPC005S

    Sensor counter wong MRB HPC005S (versi upload langsung) Ora kaya HPC005, counter wong otomatis HPC005S bisa mindhah data menyang cloud tanpa PC. Iki minangka counter wong otomatis nirkabel sing bisa ditularake tanpa WIFI, Akeh counter wong otomatis kita minangka produk sing dipatenake. Supaya ora plagiarisme, kita ora kakehan ngemot konten ing situs web kasebut. Sampeyan bisa ngubungi staf sales supaya bisa menehi katrangan lengkap babagan counter wong otomatis. Ing ...
  • MRB Door people counter HPC001

    MRB Door wong counter HPC001

    Iki counter lawang sing gampang banget mung nganggo batere. Akeh konter Door minangka produk sing dipatenake. Supaya ora plagiarisme, kita ora kakehan ngemot konten ing situs web kasebut. Sampeyan bisa ngubungi staf sales kanggo ngirim informasi luwih lengkap babagan konter lawang. Jumlah arus penumpang saiki dadi pimpinan paling gedhe ing pasar. Miturut pengaruh lokasi geografis, lingkungan, lalu lintas lan faktor liyane, analisis lan statistik nomer passeng ...