Babagan Kita

MRB dununge ing Shanghai, China. Shanghai dikenal kanthi jeneng "Paris Timur", Iki minangka pusat ekonomi lan finansial China lan duwe area perdagangan bebas pertama ing China (area uji coba perdagangan gratis).

Sawise meh 20 taun operasi, MRB saiki wis berkembang dadi salah sawijining perusahaan luar biasa ing industri ritel China kanthi skala lan pengaruh, nyedhiyakake solusi cerdas kanggo pelanggan ritel, kalebu sistem ngetung wong, sistem ESL, sistem EAS lan produk liyane.

Produk kita diekspor menyang luwih saka 100 negara lan wilayah ing omah lan luar negeri. Kanthi dhukungan saka para pelanggan, MRB wis maju kanthi apik. Kita duwe model pemasaran unik, tim profesional, manajemen sing ketat, produk sing apik banget lan layanan sing sampurna. Sekaligus, kita fokus ing teknologi canggih, inovasi lan riset produk lan pangembangan kanggo nyuntikake vitalitas seger ing merek. Kita setya nyedhiyakake produk lan layanan profesional sing bermutu lan macem-macem kanggo industri ritel ing saindenging jagad, lan nggawe solusi cerdas khusus kanggo para pelanggan ritel.

Sapa kita?

MRB dununge ing Shanghai, China.

about mrb
MRB Factory1

MRB didegaké ing taun 2003. Ing taun 2006, kita duwe hak impor lan ekspor independen. Wiwit didegake, kita wis setya nyedhiyakake solusi cerdas kanggo pelanggan ritel. Baris produk kalebu sistem etungan Wong, Sistem label rak Elektronik, Sistem Surveilans Artikel Elektronik lan sistem rekaman video digital, lsp., Nyedhiyakake solusi lengkap lan rinci kanggo pelanggan ritel ing saindenging jagad. 

Apa MRB?

MRB dununge ing Shanghai, China.

MRB Khusus ing bidang R&D, produksi lan pemasaran counter People, sistem ESL, sistem EAS lan produk liyane sing gegandhengan. Baris produk kasebut nyakup luwih saka 100 model kayata counter IR Bream People, counter 2D kamera wong, 3D 3D counter, sistem AI People count, Counter Counter, counter Passenger, label rak Elektronik kanthi ukuran sing beda-beda, macem-macem produk anti-shoplifting sing cerdas .. lsp.
Produk kasebut digunakake ing toko ritel, rantai sandhangan, supermarket, pameran lan acara liyane. Umume produk wis lulus sertifikasi FCC, UL, CE, ISO lan liyane, lan produk kasebut entuk pujian saka para pelanggan.

Napa milih MRB?

MRB dununge ing Shanghai, China.

1. Mesin Manufaktur Kualifikasi

Umume peralatan manufaktur kita diimpor langsung saka Eropa lan Amerika.

2. Kemampuan R&D sing apik

Kita ora mung duwe tenaga teknis dhewe, nanging uga kerja sama karo universitas kanggo nindakake riset lan pangembangan produk. Liwat upaya terus-terusan, kita njaga produk dadi prioritas utama industri.

3. Kontrol Kualitas Ketat sajrone 3 bagean sadurunge dikirim

■ Kontrol kualitas Bahan Baku Inti.
■ Tes Produk rampung.
■ Kontrol kualitas sadurunge dikirim.

4. OEM & ODM kasedhiya

Tulung critakake sampeyan babagan pikirane lan persyaratan, kita gelem bareng karo sampeyan kanggo nggawe produk eksklusif.

MRB tech

Kanca-kanca

Kanca-kanca saka macem-macem negara ing Jagad.

Friends

Layanan kita

Sinau luwih lengkap babagan kita bakal mbantu sampeyan luwih akeh.

Layanan pra-sale

Gunakake pengalaman industri 20 taun kanggo menehi rekomendasi kualitas paling apik lan produk sing paling cocog kanggo sampeyan.
Salesman plus teknisi bakal nyedhiyakake layanan lengkap sajrone proses kasebut.
Mekanisme tanggepan 7 * 24 jam.

Layanan sawise-sales

Layanan pelatihan teknis dhukungan teknis
Dhukungan rega distributor
Dhukungan online 7 * 24 jam
Layanan garansi dawa
Layanan riko bali biasa
Layanan promosi produk anyar
Layanan upgrade produk gratis