MRB 3D Wong ngetung sistem HPC009

Katrangan singkat:


Detail Produk

Tag Produk

Iki yaiku a Counter 3D wong, sing maju banget Mesin 3D ngetung Mesin ing pasar, lan uga nyedhiyakake fungsi kontrol Pendhudhukan, Akeh Sistem ngetang wongyaiku produk sing dipatenake. Supaya ora plagiarisme, kita ora kakehan ngemot konten ing situs web kasebut. Sampeyan bisa ngubungi kita adol scoba kirim informasi luwih lengkap babagan kita Sistem ngetang wong.
HPC009 sistem ngetang wong nggunakake model algoritma kedalaman dual-kamera sing dikembangake kanthi otomatis kanggo ndeteksi salib, lintasan, lan gerakane target, mula entuk data aliran penumpang wektu nyata presisi dhuwur, lan mesin akselerasi perangkat keras video khusus Huawei sing dibangun prosesor media komunikasi kinerja dhuwur, Pangenalan akurat saka macem-macem target, penyaringan otomatis gangguan nalika sembarang.

3D-people-counter

HPC009 Sistem ngetang wongora kena pengaruh cahya, cahya lan bayangan sekitar, lan bisa dicocogake kanthi fleksibel kanggo nemokake skenario aplikasi liyane. Iki asring digunakake ing museum, taman, pusat perbelanjaan, toko rantai lan skenario liyane kanggo ngetung arus penumpang kanthi otomatis. Meter parameter lingkungan bisa diatur liwat alat klien. Area pancacahan, ngetung arah lan informasi liyane bisa ditampilake kanthi online, lan asil ngetung katon cetha.

Wong ngetang Mesin langsung nyambung menyang server cloud liwat kabel jaringan utawa WIFI, ngunggah data kanthi real-time, lan banjur takon data aliran penumpang sing diwilang Counter 3D wong kanthi nyata liwat platform cloud.

People-counting-system-03

Liwat deteksi dhuwur target, kranjang belanja supermarket lan target liyane bisa disaring kanthi otomatis. MRBwong ngetang solusi bisa nyedhiyakake siji RJ45, siji RS485 lan siji output video sekaligus, lan bisa nyedhiyakake sistem laporan gratis utawa antarmuka pangembangan sekunder, lan ndhukung panyebaran server pribadi.
HPC009 Sistem ngetang wong duwe solusi umum sing ndukung:
1. Gunakake kothak data kanggo nyebarke sistem statistik laporan independen lan papan reklame TV kanthi cepet.
2. Liwat kabel jaringan, platform transportasi intermodal langsung, lan platform cloud kanggo njelajah data laporan.

3D-people-counter-01

3. Sambungake monitor kanggo ndeleng statistik ngawasi lan gambar video dinamis kanthi langsung.
4. Nyedhiyakake program antarmuka server pribadi utawa bahan pangembangan sekunder kanggo pangembangan sekunder.
5. Kontrol pendhudhukan bisa diwujudake liwat piranti lunak latar mburi HPC009 wong ngetang solusi.

3D-people-counter2
People-counting-system-02

Spesifikasi sistem ngetang Wong

Proyek Parameter Peralatan Indikator Kinerja
Pasokan listrik DC1236V Fluktuasi voltase 15% diidini
Konsumsi daya 3.6W Konsumsi daya rata-rata
Sistem Bahasa Operasi Cina / Inggris / Spanyol
Antarmuka operasi Mode konfigurasi operasi C / S
Tingkat akurasi 95%
Antarmuka eksternal Antarmuka RS485 Tingkat baud khusus lan ID, jaringan multi mesin didhukung
Antarmuka RS232 Tingkat baud khusus
RJ45 Debugging piranti, transmisi protokol http
Output video PAL, sistem NTSC
Suhu operasi -35 ℃ ~70 Ing lingkungan sing apik ventilasi
Suhu panyimpenan -40 ~ 85 ℃ Ing lingkungan sing apik ventilasi
Rata-rata wektu bebas kegagalan MTBF Luwih saka 5.000 jam
Dhuwur instalasi 1,9 ~ 2.2m
Pencahayaan lingkungan  
0,001 lux (lingkungan peteng) ~ 100klux (sinar srengenge langsung njaba), ora perlu cahya ngisi, tingkat akurasi sing ora kena pengaruh ilum lingkungan.
 
Tingkat resistensi gempa bumi  
Nemu standar nasional QC / T 413 "Kondhisi teknis dhasar kanggo peralatan listrik otomotif"
 
Kompatibilitas elektromagnetik  
Nemu standar nasional QC / T 413 "Kondhisi teknis dhasar kanggo peralatan listrik otomotif"
 
Perlindhungan radiasi  
Ketemu EN 62471: 2008 "Keamanan foto-biologis lampu lan sistem lampu"
 
Gelar proteksi Ketemu IP43 (rampung bledug, mlebu anti-waterjet)
Disipasi panas Disipasi panas struktural pasif
Ukurane 178mm * 65mm * 58mm
People-counting-system1
people-counting-system8
People-counting-system-05

Video sistem Counting HPC009 3D Wong

Kita duwe akeh jinis IR Sistem ngetang wong, 2D, 3D, AI Sistem ngetang wong, mesthi ana sing cocog karo sampeyan, hubungi kami, bakal menehi saran sing paling cocok Sistem ngetang wong kanggo sampeyan sajrone 24 jam.

People-counting-system-04
Toilet-occupancy-counter

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan